Välkommen att ansöka till en Pilot Grupp för vår nya utbildning New Action!


Vi söker dig som nu verkligen är beredd att börja agera för att få till bestående förändring. Du som tidigare kämpat med att försöka få till förändring men inte lyckats eller hittat rätt.


Vi märker att många söker nytt och kämpar för att få till förändringar i sina liv, men att det aldrig blir bestående eller är rätt saker. Ofta för att det görs på fel sätt, att vi agerar utifrån gamla invanda mönster och inte från den sanna lusten.

Nu är det dags att göra på ett annat sätt - Ett Nytt Sätt! 


Först behöver du göra dig av med gammalt som inte gynnar mig längre, för att därefter hitta till lusten och glädjen. För det är just där du hittar den sanna kraften och som gör att du kan skapa förändringar som varar för evigt.


New Action passar dig som är redo att verkligen sätta igång din förändringsprocess, en inre och yttre resa mot ett liv i mer frihet. Det kan vara i ditt privatliv, i ditt företagande eller om du kanske går med drömmar om att någon gång starta eget företag - vilket kan gå fortare än du anar, det har vi sett så många gånger.


Ofta är det svårt att skapa förändring själv eftersom vi lätt stoppas av olika rädslor och gamla trosföreställningar, så först behöver du bli medveten om dina styrkor och vad du behöver förstärka.


Din kropp och ditt sinne är programmerat att vara i det som är välkänt och tryggt. När du vill skapa något nytt behöver du förändra ditt sätt att vara. Du kliver ut i det okända där du inte har kontroll och ditt sinne kommer att protestera och vilja ta dig tillbaka till det du känner igen.


Här i New Action får du massiv support, guidning, övningar, verktyg och metoder för att skapa ditt nya framtida liv utifrån det du verkligen vill. I gruppen skapas en djup gemenskap där allt delas i kärlek och tillit, och i den kraften får du energin till att våga ta stegen till ditt nya friare liv.Upplägg

  • 8 veckors träningsprogram

  • 16 timmar schemalagda Zoom träffar

  • Minst 10 timmar separata gruppträffar med deltagare i gruppen

  • 20 avsnitt av videoträning via webbkurs

  • Max 8 deltagare

  • Tillgång till privat gruppgemenskap här på Change Makers Academys plattform

  • Privat chattrum direkt med instruktören för utbildningen

  • Individuell coachning med instruktören, max 2st per utbildningstillfälle

  • Bonus: Livstids tillgång till kursinnehållet


Vad innebär en Pilot Grupp?

Att vi testkör innehållet och att du får vara med att utvärdera och lämna ´testimonials´. I en pilot grupp blir det ofta "extra allt" av innehållet och en extra laddad instruktör :)


Startdatum

Vi startar onsdag 6 juli 2022 kl 17-19, och pågår sedan samma tid på onsdagar under 7 veckor.


OBS! om det här väcker något inom dig så bör du lyssna på det och boka din plats - gruppen är exklusiv och vi tar endast emot ett fåtal deltagare


För att lyckas få en av platserna behöver du först anmäla dig till ett kort samtal med oss. 

New Action - ansök till vår pilot grupp

Startdatum 6 juli 2022

Utbildningen för dig som längtar efter bestående förändring och är redo börja göra det på nytt sätt

New Action - ansök till vår pilot grupp