New Action

Nästa startdatum 12 oktober 2022

Utbildningen för dig som längtar efter bestående förändring och är redo börja göra det på nytt sätt

New Action


Roligt att du är nyfiken på vår utbildning New Action!


Många människor känner sig uttråkade, omotiverade och inlåsta. De bär på en stark längtan efter någon slags förändring men vet inte vilket deras nästa steg ska vara. Med andra ord börjar deras liv kännas ganska meningslöst.


New Action passar därför dig som känner avsaknaden av meningsfullhet och samtidigt en längtan efter att få till någon form av förändring, men du behöver hjälp och stöd för att komma igång.


Vi märker att många söker nytt och kämpar för att få till förändringar i sina liv, men att det aldrig blir bestående eller är rätt saker. Ofta för att det görs på fel sätt, att vi agerar utifrån gamla invanda mönster och inte från den sanna lusten.

Nu är det dags att göra på ett annat sätt - Ett Nytt Sätt! 


Först behöver du göra dig av med gammalt som inte gynnar mig längre, för att därefter hitta till lusten och glädjen. För det är just där du hittar den sanna kraften och som gör att du kan skapa förändringar som varar för evigt.


New Action passar dig som är redo att verkligen sätta igång din förändringsprocess, en inre och yttre resa mot ett liv i mer frihet. Det kan vara i ditt privatliv, i ditt företagande eller om du kanske går med drömmar om att någon gång starta eget företag - vilket kan gå fortare än du anar, det har vi sett så många gånger.


Ofta är det svårt att skapa förändring själv eftersom vi lätt stoppas av olika rädslor och gamla trosföreställningar, så först behöver du bli medveten om dina styrkor och vad du behöver förstärka.


Din kropp och ditt sinne är programmerat att vara i det som är välkänt och tryggt. När du vill skapa något nytt behöver du förändra ditt sätt att vara. Du kliver ut i det okända där du inte har kontroll och ditt sinne kommer att protestera och vilja ta dig tillbaka till det du känner igen.


Här i New Action får du massiv support, guidning, övningar, verktyg och metoder för att skapa ditt nya framtida liv utifrån det du verkligen vill. I gruppen skapas en djup gemenskap där allt delas i kärlek och tillit, och i den kraften får du energin till att våga ta stegen till ditt nya friare liv.Upplägg

  • 8 veckors utbildningsprogram

  • 16 timmar schemalagda Zoom träffar

  • Minst 10 timmar separata gruppträffar med deltagare i gruppen

  • Extra support av en egen vecko Buddy

  • 7 st yoga avsnitt

  • 24 inspelade meditationer speciellt anpassade till utbildningen

  • Max 8 deltagare

  • Tillgång till privat gruppgemenskap här på Change Makers Academys plattform

  • Privat chattrum direkt med instruktören för utbildningen

  • Individuell coachning med instruktören, max 2st per utbildningstillfälle


Pris

Investeringen du gör i dig själv är 17 900 SEK + 25% moms

Tänk på att både moms och kostnad för utbildning är avdragsgillt i ditt företag eller för din arbetsgivare

Anmälningsavgiften är 3 000 SEK + 25% moms, resternade belopp ska sedan betalas innan startdagen


Nästa Startdatum

Nästa start är onsdag 12 oktober 2022 kl 17-19, och pågår sedan samma tid på onsdagar fram tom 30 november.


Anmälan

Blir nyfiken eller vill boka en plats kan du via länken boka ett kort samtal med oss. https://calendly.com/changemakersacademy/new-action-samtal


OBS! om det här väcker något inom dig så bör du lyssna på det och boka din plats - gruppen är exklusiv och vi tar endast emot ett fåtal deltagare