Workshop bild.png
Workshop
29/06
18 - 19.30
Lär dig marknadsföra dig och sälja med passion

Små företagsägare som ex. coacher, konsulter och föreläsare mm. slösar tusentals kronor på olika marknadsföringsstrategier och kurser med ofta värdelösa resultat. Vad gör skillnaden mellan en framgångsrik marknadsföring och försäljning och en misslyckad? Du får svaret i den här workshopen med Anette och Annette.

Enligt dem finns det ett flertal kritiska hemligheter som är absolut nödvändiga för ditt företag och dig att bemästra för att få en snabb och framgångsrik marknadsföring och försäljning att fungera på sociala medier. Nästan alla småföretagare kämpar med att få nya "leads" och kunder. De gör massor av stora misstag gång på gång i sociala medier och samtidigt förstör de sitt varumärke. Det många inte förstår och gör fel är hur man nischar och paketerar sig till rätt målgrupp. De vet heller inte hur man marknadsför sig och säljer utan att bli för "pretto". 


I det här programmet kommer du få lära dig följande 3-Stegs-metod.
- Hur du paketerar dig själv som expert för rätt målgrupp.

- Hur du skapar följare som älskar att följa dig.

- Hur du skapar en process för att sälja dina tjänster

 

Tillsammans har Anette och Annette över 30 års erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och företagande. De har framgångsrikt skapat resultat för sig själva, sina företag och sina kunder.

Info:

  • Datum:   29 juni 

  • Tid:         18:00 - 19:30

  • Plats:       Online via ZOOM (Länk skickas till din mail)

  • Pris:         Free 

Lär dig marknadsföra

och sälja med passion

Datum: Tisdag 29 Juni

 

Tid: 18:00 - 19:30

Plats: Online via ZOOM

Pris: Gratis