WS Få det svar du söker edit.jpg
Få de svar du söker
Workshop
fre - sön
24 - 26 sept

De här dagarna är till för dig som vill få mer klarhet i ditt nästa steg. Du kanske går med funderingar om du skall lämna din relation eller inte, eller om du skall våga satsa fullt ut på ditt företag. Vilken gren du skall välja i ditt företag. Du kanske går i funderingar om du skall våga flytta, säga upp dig eller nåt helt annat.

 

Oavsett vad du funderar på så kan vi lova dig att den här helgen kommer du ha fått så mycket mer klarhet i vad du vill göra.

 

Det kommer inte vara en intellektuell process utan en energetisk process. Vi kommer använda metoder som gör att du helt enkelt inte har en möjlighet att tänka ut vad som är rätt utan vi kommer bland annat  jobba med energiuppställningar. Energiuppställningar som har sina rötter ifrån familjekonstellationer och lifestaging.

 

Vi kommer också använda oss av gestaltterapi och guidade meditationer.

Det kommer också finnas möjlighet till individuell coaching och massage. Det ingår inte i priset utan det betalar du direkt till terapeuten/ coachen.

 

Vi kommer att hålla till i härliga Bergslagen på det vackra Borntorpet

https://shambalagatherings.com

Dagarna börjar med skön yoga, det kommer finnas tid för egen reflektion och promenader i de sköna skogarna. Vi avslutar dagarna med bastu och bad i sjön för de som vill.

 

I priset 4 995kr ingår boende i dubbelrum, kursen och all mat. Om du vill bo i enkelrum så tillkommer 700kr för hela helgen.

Det kommer att serveras vegetarisk mat. Har du allergier så mejla hello@changemakersacademy.se och berätta.

 

Vi samlas fredag 24 september kl 15 på Borntorpet och avslutar söndag 26 september efter lunch ca kl 14

 

Begränsat antal platser så vänta inte med att anmäla dig.

Workshop

Få de svar du söker

Datum: 24 - 26 September

Plats: Borntorpet (Skinnskatteberg)

Pris: 4 995kr