Open Site Navigation

Tänk dig att du vaknar på morgonen till fåglarnas kvitter, smyger ut med yogamattan under armen och rullar ut den i den vackra yogasalen. Där gör vi en skön och stärkande chakrayoga, vi går igenom två chakran per dag, sedan äter vi en god frukost tillsammans. Dagen fortsätter med olika andningsövningar, meditationer och kortare föreläsningar, allt med syftet att du skall stärka kontakten med dig själv och din själ. Innan middagen har vi ofta en lugnare yoga.

Några dagar jobbar vi  med energiuppställningar där du kan få svar på frågor om din framtid, genom att fråga 'fältet' där allt redan är möjligt. 

Det ingår även god ekologisk lunch, middag, och snacks alla fyra dagarna. Det kommer även finnas tid för egen reflektion, bad och bara strosa i den vackra  naturen. 

För vem

För dig som längtar efter fem lugna sköna dagar med god mat, skratt, upplevelser, insikter och kanske gråt tillsammans med andra sköna människor som precis som du vill vara med andra människor, och som är trött på att låtsas och göra sig till - utan som vill vara äkta.

När

Onsdag 29 juni kl 14.00  till söndag 3 juli kl 11.00.

Investering

8.700 kr/person  för del i tre till fyra bäddsrum med enklare standard.

Vill du ha enkelrum eller dubbelrum  i den vackra  herrgårdsbyggnaden tillkommer det 6.000 kr respektive 3.000 kr per person

Var
50 minuter från Stockholm finns Arbottna Herrgård, undangömd på Muskö i vidunderligt vacker skärgårdsnatur. Herrgården från 1798 är nu varsamt renoverad med 12 hotellrum, inrett för att vara ett varmt, vackert hem för alla besökare. Herrgården är en riktig idyll - omgiven av hav, ängar, skog, insjö och jordbruksmark.
https://arbottnaherrgard.se/

Har du frågor

Maila till hello@changemakersacademy.se

Soul Camp - ett retreat på riktigt

Vilka håller i retreatet

Annette Forslund - Jobbat med människor i utveckling de senaste 20 åren. Yogalärare, mindfulnesslärare, psykosyntesterapeut, Transformativ/ ICF coach.  Driver Change Makers Academy tillsammans  med Anette Stjernström. Hon brinner för att människor skall få en större kontakt med  vilka dom egentligen är så de kan göra vad de egentligen vill.

Anette Stjernström - Utbildad yogalärare och Transformativ coach. Driver Change Makers Academy tillsammans  med Annette Forslund. Anette vet att alla verkligen kan leva de liv de drömmer om och är själv ett levande bevis på det.

Susanne Lampa
Jobbar som transformations terapeut, yogalärare, coach med verktyg såsom kraniosakral terapi, FSP -healer, breathworks. Susann har under många år utforskat och samlever än idag med både de sydamerikanska och nordiska shamanska verktygen inom läkeväxter och plantmedicin.

https://www.omtanke.se/om